E-mail servisi

E-mail bezbednost, napravljena za tebe

Preuzmi kontrolu nad svojim e-mailom

Filtriranje dolazne pošte

Zaštiti svoju mrežu

Uklonite neželjenu poštu i viruse iz e-pošte pre nego što stignu do vaše mreže

Od 325,00 RSD/m/domen
Saznaj više Kupi

Filtriranje odlazne pošte

Čuvajte svoju reputaciju

Sprečite da neželjena pošta i virusi ikada nesvesno napuste vašu mrežu

Od 325,00 RSD/m/domen
Saznaj više Kupi

Email arhiviranje

Rezervna kopija i usklađenost

Nikada više ne gubite e-poštu i osigurajte integritet podataka e-pošte radi usaglašenosti sa zakonima

Od 7.498,91 RSD/god/domen
Saznaj više Kupi
Dobavljač usluge:

Blokiramo skoro 100% virusa, zlonamernih programa (malware) i spama pre nego što dođu do vašeg prijemnog sandučeta.

Filtriranje dolazne e-pošte daje vam sve ove prednosti...

Potpuna zaštita prijemnog sandučeta po konkurentnim cenama
Izuzetno precizno filtriranje
Jednostavna konfiguracija
Povećajte kontinuitet dolazne e-pošte i redundantnost
Različite opcije izveštavanja
Prijateljski interfejs koji vam omogućava potpunu kontrolu nad vašom e-poštom
Povećajte produktivnost zaposlenih
Kompatibilan sa bilo kojim serverom pošte

Filtriranje dolazne e-pošte filtrira svu dolaznu e-poštu i eliminiše neželjenu poštu i viruse pre nego što ove pretnje stignu do vaše mreže sa stopom preciznosti od skoro 100%. Opsežna kontrolna tabla vam omogućava da zadržite potpunu kontrolu. Štaviše, u slučaju da vaš server e-pošte ne radi, vaša e-pošta će biti u redu čekanja. E-pošti na čekanju se može pristupiti, čitati i na nju odgovarati preko veb-interfejsa, što doprinosi kontinuitetu dolazne e-pošte!

Zašto vam je potreban profesionalni dolazni filter?

Prestanite da rizikujete pretnje IT mreže. Ako je vaše prijemno sanduče svakodnevno prepuno neželjene masovne pošte, to je znak da vam je potrebno profesionalno rešenje za filter dolaznih poruka. Dobijte potpunu zaštitu za prijemno sanduče i recite zbogom neželjenoj poruci, virusima i pretnjama od malvera!

Kako ovo funkcioniše

Kada se vaš domen (automatski) primeni na filter za dolazne poruke i aktiviranje filtriranja, e-pošta će proći kroz oblak filtriranja SpamEkperts-a. Dolazne e-poruke se bezbedno analiziraju i skeniraju u realnom vremenu. Nije potrebna nikakva obuka ili konfiguracije i sve radi iz kutije. Svaka poruka koja je otkrivena kao neželjena pošta se premešta u karantin, dok se poruka koja nije nepoželjna šalje na vaš server e-pošte. Karantin se može nadgledati u korisničkoj SpamPanel-u, putem izveštaja e-pošte, ili čak direktno u vašem klijentu e-pošte! Nema više gubljenja vremena na rešavanje neželjene pošte, jednostavno usmerite svoju energiju na poslovne zadatke, a vi i dalje imate potpunu kontrolu.

Filtriranje odlazne e-pošte daje vam sve ove prednosti...

Nema više crne liste
Zaštitite reputaciju svog brenda i IT sistema
Izbegavajte uklanjanje troškova povezanih sa listingom
Povećajte kontinuitet odlazne e-pošte i isporuku
Povećajte produktivnost zaposlenih
Poboljšajte mogućnost upravljanja zloupotrebom

Šta je odlazno filtriranje?

Filtriranje odlazne e-pošte je od vitalnog značaja za očuvanje reputacije vaše IT infrastrukture i osiguravanje da sva vaša odlazna e-pošta bezbedno stigne tamo gde treba. Ovo profesionalno rešenje će blokirati neželjenu poštu i viruse da napuste vašu mrežu i sprečiće da vaše IP adrese više budu na crnoj listi. Štaviše, odlazni filter SpamEkperts vam daje izveštaje i alate za otkrivanje kompromitovanih naloga i zaključavanja korisnika koji šalju neželjenu poštu.

Zašto vam treba?

Da li je vaša mreža ikada slala neželjenu e-poštu bez vašeg znanja? Zbog slabosti mreže skoro svaki uređaj može biti kompromitovan za prenos odlaznog SMTP-a, omogućavajući slanje neželjene pošte ili zlonamernog softvera iz vaše mreže, a da vi to niste ni svesni! Zbog toga je ključno da investirate u profesionalno rešenje za odlazni filter. Održavajte dobru reputaciju svoje kompanije, sprečite neželjenu poštu da napusti vašu mrežu i sprečite da bude stavljen na crnu listu kako bi vaša e-pošta uvek stigla tamo gde treba da ide.

Arhiviranje e-pošte vam pruža sve ove prednosti...

Uključuje filtriranje dolazne i odlazne e-pošte!
Nikada više ne gubite e-poštu!
Postignite zakonsku usklađenost
Poboljšajte performanse IT sistema
Upravljanje zaštitom podataka prilagođeno korisniku
Dodat je kontinuitet e-pošte, podrška za vođenje dnevnika i laka ponovna isporuka
Kompresovana, šifrovana i sigurna arhiva

Email arhiviranje

Arhiviranje e-pošte čuva i štiti sve dolazne i odlazne poruke e-pošte za kasniji pristup. To je odličan način da povratite izgubljene ili slučajno izbrisane poruke e-pošte, ubrzate reviziju, zaštitite e-poruke i priloge o intelektualnoj svojini, kao i za potrebe „eDiscovery“-a u slučaju sudskog spora.

Zašto vam treba

Da li očajnički tražite važnu e-poruku od prošle godine, ali izgleda da je ne možete pronaći i rizikujete novčanu kaznu ili izgubite važan poslovni dogovor kao rezultat ovoga? Sprečite ovo profesionalnim rešenjem za arhiviranje e-pošte. Arhiviranje e-pošte je kritična alatka za očuvanje bezbedne rezervne kopije sve e-pošte i zakonski usklađena.

U isto vreme, pošto razmene e-pošte imaju sudsku moć i pravno su obavezujuće, usklađenost e-pošte je postala izuzetno važna briga za organizacije. Zbog toga je u određenim industrijama obavezno sačuvati sigurnu rezervnu kopiju svih poruka e-pošte i biti u skladu sa zakonima.

Registrujte se i započnite

Izaberite proizvodDodatne opcije325,00 RSD/m 7.498,91 RSD/god 325,00 RSD/m 7.498,91 RSD/god 650,00 RSD/m 1.138,04 RSD/m

Često postavljana pitanja

Kako to funkcioniše?

E-pošta se usmerava preko SpamEkperts inteligentnih servera koji se samouče koji će otkriti i blokirati neželjenu poštu pre nego što ona stigne do vas.


Koliko je precizno filtriranje?

Zahvaljujući obradi miliona e-poruka svakog dana, naši filteri za e-poštu imaju vodeću stopu u industriji sa preciznošću od blizu 100%.


Mogu li da povratim poruke koje su blokirane?

Da, sveobuhvatna kontrolna tabla sa pretragom dnevnika, karantinom i mnogim drugim alatima omogućava vam da proverite status bilo koje e-pošte koja je prošla kroz sistem.


Koliko vremena je potrebno za podešavanje?

Podešavanje je brzo, automatizovano i biće pokrenuto i štiti vašu e-poštu za nekoliko minuta.


Šta je arhiviranje e-pošte?

E-pošta je danas toliko važna, sa arhiviranjem e-pošte bezbedno uskladišteno, što vam daje dodatno samopouzdanje i bezbrižnost.


Koliko e-pošte mogu da čuvam?

Arhiviranje e-pošte podrazumevano uključuje 10 GB komprimovanog prostora za skladištenje e-pošte. Ako vam je potrebno više prostora za skladištenje, možete dodati dodatnih 10 GB licenci.