OX App Suite je moćna aplikacija za e-poštu i produktivnost napravljena za poslovanje bilo koje veličine (i budžeta).

Očekujte više od e-pošte

  • Lične email@tvojdomen.com adrese
  • Sigurno i pouzdano; 99,9% uptime
  • Koristi Webmail, na mobilnom ili PC-u
  • Veliki inbox-i od 10 GB i 50 GB

Reci zbogom SPAM-u

Korišćenjem veštačke inteligencije i prediktivnog softvera za odbranu e-pošte, OKS App Suite se bori da sačuva vaše prijemno sanduče od neželjene pošte, virusa, malvera i phishing napada.

Dostupno svugde

Sistem se sinhronizuje na svim vašim uređajima. Pristup mobilnim i desktop računarima nije problem jer OX App Suite funkcioniše neprimetno na svim izvornim klijentima.

Mogućnosti

Čuvanje u Cloud-u

Čuvajte i delite važne dokumente bezbedno u oblaku. A sa (do) 50 GB, imaćete dovoljno prostora u godinama koje dolaze.

Kalendar i kontakti

Komunicirajte kao preduzeće sa zajedničkim kalendarom, čarobnjakom za zakazivanje, iCal podrškom i globalnom listom adresa!

Mnogo funkcija e-pošte

Sve vaše omiljene funkcije e-pošte su ovde, uključujući prosleđivače, automatske odgovore, filtere, potpise, obaveštenja i još mnogo toga!

Dodajte aplikacije za produktivnost!

Kreirajte, uređujte i delite Microsoft Office dokumente kao što su Word, Excel i PowerPoint sa moćnim onlajn aplikacijama App Suite-a.

Ponesite svoje aplikacije

Lako dodajte svoje omiljene usluge e-pošte i/ili aplikacije u App Suite; kao što su Gmail, Dropbox, Zoom (uskoro) i još mnogo toga!

Zagarantovana privatnost

App Suite, kao ni mi, nikada nećemo čitati, skenirati ili deliti bilo koje vaše lične podatke ili podatke e-pošte sa bilo kojim trećim licima .Nikada

Cene paketa

OX mail hosting OX mail hosting + Alati za produktivnost
99,9% Uptime SLA
Premium Anti-Virus & Anti-Spam
email@nazivdomena.com
Veličina mailbox-a 10GB 25GB
Web pošta sa svim funkcijama
Mobilni i desktop pristup (IMAP)
Deljenje kalendara, kontakata i zadataka
CardDAV & CalDAV
Integrisana stranica portala
Self-Service Migration Tool
Čuvanje datoteka u cloud-u - 25GB
Online Office Suite -
Kreiranje / izmena Word dokumenata -
Kreiranje / izmena Excel dokumenata -
Kreiranje / Izmena PowerPoint -
210,00 RSD/m/korisnik
330,00 RSD/m/korisnik

Koje aplikacije su uključene u OKS App Suite?

Svi paketi OX App Suite-a uključuju pristup elektronskoj pošti, kalendaru, zadacima i adresaru. Paket produktivnosti dodaje OX Drive i OX dokumente (tekst, tabele i prezentacije).

Mogu li da dodam spoljne naloge e-pošte u OX App Suite?

Da, OX App Suite podržava povezivanje svih eksternih IMAP naloga e-pošte uključujući popularne provajdere kao što su Gmail, Yahoo i Outlook.com. Jednostavno dodajte svoju adresu e-pošte i lozinku u App Suite i svaka e-pošta poslata na te naloge će se pojaviti u vašem interfejsu App Suite.

Can I migrate my existing email account from another provider?

Yes, we offer a self-service migration tool that is intuitive and easy to use. Migrate from all popular email services including Apple iCloud, Gmail, Outlook.com/Windows Live/Hotmail, Yahoo Mail, GMX, or T-Online, or manually enter your provider's information using IMAP/POP3 or other available preferred protocols.

Mogu li da sinhronizujem kalendar i kontakte između OX App Suite-a i mog mobilnog uređaja?

Da, OX App Suite u potpunosti podržava CalDAV i CardDAV. A za Android korisnike, sinhronizacija je laka preko naše namenske Android Sinc aplikacije.

Da li će OX App Suite raditi na mom uređaju?

App Suite besprekorno funkcioniše sa većinom matičnih klijenata e-pošte za desktop i mobilne uređaje.

Mobilni uređaji: iPhone počev od iOS 11/iOS 12, Android mobilni uređaji počev od Android 4.1 i novijim
Podržani pregledači: Safari, Chrome (latest & previous version), Mozilla Firefox (poslednja & prethodne verzije), Microsoft Internet Explorer 11/Edge

Da li OX App Suite štiti od neželjene pošte i virusa?

Da! OX App Suite koristi vlasničku tehnologiju kao i partnerstva sa dobro etabliranim dobavljačima u industriji zaštite od neželjene pošte kako bi vaše prijemno sanduče bilo što čistije i bezbednije.

Šta je OX Drive (produktivnost)?

OX Drive je rešenje za skladištenje na mreži za skladištenje vaših dokumenata, fotografija i medija u oblaku. To znači da vam je potreban samo pristup OX App Suite-u i OX Drive-u, a takođe ćete imati pristup svim svojim datotekama.OX Drive vam omogućava da sinhronizujete svoje datoteke sa svim svojim uređajima koristeći pregledač ili izvorne aplikacije.

Šta su OX dokumenti (produktivnost)?

Ove aplikacije se mogu koristiti za kreiranje i uređivanje tekstualnih dokumenata, tabela i prezentacija na mreži. Kreirajte i uređujte svoje dokumente sa bilo kog mesta koristeći poznate funkcije i funkcije iz vašeg Office softverskog rešenja i na svim vašim uređajima.

Koje jezike podržava OX App Suite?

OX App Suite podržava sledeće jezike: English, German, Dansk, Czech, Spanish, French, Italian, Latvian, Hungarian, Dutch, Polish, Portuguese, Russian, Romanian, Slavic, Finnish, Swedish, 中文 简体 , 中文 繁體, 日本語 日本