SSL sertifikati

SSL sertifikati

Zaštiti svoj web sajt i povećaj poverenje svojih posetilaca.
Comodo SSL sertifikati su pravi izbor

Odaberi nivo validacije

Domenska validacija (DV)

Osnovna zaštita

Izdavanje za nekoliko minuta, idealno za blogove i lične sajtove

Poruči

Validacija organizacije (OV)

Biznis zaštita

Identitet kompanije je potvrđen, idealno za biznis sajtove

Poruči

Extended validacija (EV)

Maksimalni nivo zaštite i poverenja

Zeleni bar i prikaz naziva kompanije, idealan za ecommerce sajtove

Poruči

Niste sigurni koji SSL sertifikat izabrati? Možemo vam pomoći da se odlučite

Šta je SSL?SSL je akronim za Secure Sockets Layer – standardnu globalnu bezbednosnu tehnologiju koja omogućava enkriptovanu komunikaciju između web pretraživača i web servera.

 • Sigurna veza između web pretraživača i web servera
 • Enkriptovana komunikacija koja štiti osetljive informacije koje posetioci ostavljaju na sajtu
 • Ikona katanca pored naziva adrese u address baru.
 • Potvrda identiteta organizacije

Standardni SSL (Domenska validacija) - Ovi sertifikati predstavljaju najčešću vrstu SSL sertifikata OV i EV sertifikati takođe potvrđuju identitet kompanije ili organizacije koja poseduje sertifikat povećavajući poverenje krajnjih korisnika.

Bolja SEO pozicija

Viši nivo poverenja i bezbednosti za posetioce sajta.

Google želi da podstakne veći broj sajtova da usvoji SSL protokol, sa ciljem podizanja stepena bezbednosti internet korisnika, te je krenuo da favorizuje i bolje pozicionira one sajtove koji poseduju SSL sertifikat.

Dodatni razlozi za odluku o kupovini SSL sertifikata:

Enkripcija osetljivih podataka
Zaštita privatnosti korisnika
Sigurnije online transakcije
Sigurni HTTPS protokol umesto HTTP
Legitimitet
Bolja pozicija na Google

Ne zaostajte sa promenama na polju web pregledača

Sajtovi koji ne poseduju sigurni HTTPS protokol pored naziva adrese imaju oznaku ‘not secure’ na Google Chrome i Mozilla Firefox pregledačima. Ne dozvolite da vaš sajt bude jedan od njih. Dodajte SSL još danas.
Obezbedite svoju veb lokaciju za nekoliko minuta pomoću našeg potpuno automatizovanogsistema web bezbednostie

Pređi na Extended Validation SSL sertifikat

Iako svi SSL certifikati koriste slične metode da bi zaštitili i osigurali vaše podatke, nivo poverenja koji pružaju može varirati.

Extended validacija sertifikati pružaju najviši nivo validacije i poverenja. Oni potvrđuju organizaciju i prikazuju ime kompanije i zeleni bar pored URL adrese..


Domenska validacija (DV)

Validacija organizacije (OV)

Extended validacija (EV)


Saznajte više o Extended validacija (EV) sertifikatima

Treba vam pomoć prilikom izbora SSL sertifikata?

Iako je potreba za sigurnošću na internetu univerzalna, nisu svi SSL certifikati jednaki. Vodič u nastavku osmišljen je da vam pomogne da odlučite koja vrsta certifikata je najprikladnija za vas.

Domenska validacija (DV)

 • Verifikuje vlasništvo i kontrolu nad domenom
 • Izdaje se za nekoliko minuta
 • Kompatibilnost za web pregledačima

Idealno za osnovne sajtove

Razmišljajte o ovim sertifikatima kao o članskim kartama za biblioteku - nije potrebna potvrda identita i nije neophodno ispuniti mnogo zahteba za izdavanje.

Pogledajte DV SSL sertifikate

Validacija organizacije (OV)

 • Viši nivo zaštite koji uključuje potvrdu organizacije koja stoji iza domena
 • Izdaje se u roku od jednog dana
 • Kompatibilnost sa web pregledačima

Idealan za sajtove koji imaju login stranice

Razmišljajte o ovim sertifikatima kao o vozačkoj dozvoli - neophodno je ispuniti više zahteva, ali ovoj ispravi se više veruje kada je identifikacija u pitanju.

Pogledajte OV SSL sertifikate

Extended validacija (EV)

 • Najviši nivo poverenje i zaštite
 • Izdaje se u roku od 2 - 3 dana
 • Kompatibilnost sa web pregledačima i drugim industrijama

Idealan za ecommerce i bankarske sajtove, kao i one sajtove koji zahtevaju kreiranje profila korisnika i unošenje podataka o karticama

Razmišljajte o EV sertifikatima kao o pasošu - strožiji propisi i zahtevi, više vremena za izdavanje i rigoroznija provera nego što je to slušaj sa prethodna dva primera. Međunarodno prepoznat kao najpouzdaniji način potvrde identiteta.

Pogledajte Extended Validation SSL sertifikate
 • RapidSSL

  RapidSSL® sertifikati vam pomažu da očuvate transakcije vaših klijenata bezbednim uz do 256-bitno šifrovanje podataka i autentifikaciju sajta. Kupite sertifikat i ubrzajte upis uz automatsku proveru kontrole domena. Najbolje od svega, naši SSL sertifikati su među najpristupačnijim u industriji. Mi smanjujemo troškove i prenosimo uštede na vas.

  Od
  1.702,90 RSD/god
  Saznaj više
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Brzo obezbedite svoju veb lokaciju. GeoTrust® QuickSSL® Premium sertifikati su jedan od najbržih načina da počnete da štitite onlajn transakcije i aplikacije pomoću SSL-a. Uz automatsku autentifikaciju i proces izdavanja, potrebno je samo nekoliko minuta da dobijete svoj QuickSSL Premium SSL sertifikat. Nakon toga, upravljanje i obnavljanje sertifikata je jednostavno. Sa GeoTrust-om dobijate jeftin SSL bez žrtvovanja pogodnosti, izbora ili pouzdanosti.

  Od
  7.572,46 RSD/god
  Saznaj više
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Vildcard sertifikati vam pomažu da obezbedite više poddomena pomoću jednog jeftinog SSL sertifikata izdatog na *.iourdomain.com. Zaštitite lične podatke svojih klijenata do 256-bitnom enkripcijom. Automatska provera kontrole domena čini autentifikaciju sajta lakom. U RapidSSL-u verujemo u pružanje SSL zaštite koja vam je potrebna po konkurentnoj ceni.

  Od
  14.275,36 RSD/god
  Saznaj više
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Brzo obezbedite svoj domen i sve poddomene istog nivoa. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard sertifikati su jedan od najbržih načina da počnete da štitite sve svoje poddomene na jednom sertifikatu. Naš automatizovani proces autentifikacije e-pošte znači da dobijate sertifikat za nekoliko minuta. Sa QuickSSL Premium džoker sertifikatima, dobijate neograničene poddomene i na neograničenom broju servera – jedan sertifikat koji će se prilagođavati kako vaše poslovanje raste.

  Od
  19.384,06 RSD/god
  Saznaj više
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Pojednostavite upravljanje sertifikatima uz pogodnost Wildcard sertifikata. GeoTrust® True BusinessID Wildcard sertifikati vam omogućavaju da obezbedite više poddomena na jednom sertifikatu, smanjujući vreme i troškove upravljanja. Bilo da je u pitanju početna stranica vaše kompanije ili ime hosta vašeg servera pošte, zaštita osetljivih informacija je vaš cilj — a to je i naš cilj.

  Od
  45.543,48 RSD/god
  Saznaj više
 • GeoTrust True BusinessID

  SSL poslovne klase—samo bolji. Kada je u pitanju odabir SSL sigurnosti za vaše poslovanje, imate mnogo izbora. Sa GeoTrust-om, odluka je laka. GeoTrust® True BusinessID SSL sertifikati daju vašim klijentima do znanja da je vaša veb lokacija pouzdana i da njihovu bezbednost shvatate dovoljno ozbiljno da biste dobili sertifikat od globalno pouzdanog autoriteta za sertifikaciju.

  Od
  17.137,68 RSD/god
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site

  Zaštitite svoju veb lokaciju ili saobraćaj e-pošte 2048-bitnom enkripcijom industrijske snage pomoću SSL sertifikata bezbedne lokacije.

  Od
  45.434,78 RSD/god
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site Pro

  Sa Secure Site Pro SSL nudi sertifikat visoke sigurnosti sa dodatnim funkcijama za sveobuhvatnu bezbednost veb lokacije.

  Od
  113.405,80 RSD/god
  Saznaj više
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Napravite jaku bezbednosnu izjavu sa zelenom adresnom trakom. GeoTrust® True BusinessID vith EV (Ektended Validation) je naš vrhunski SSL bezbednosni proizvod poslovne klase, koji vizuelno potvrđuje najviši nivo autentifikacije koji je dostupan među SSL sertifikatima. Zelena traka govori sve. Posetioci veb sajta zaista primećuju kada traka za adresu postane zelena u njihovim pretraživačima visoke bezbednosti i polje organizacije počne da se rotira između naziva vašeg preduzeća i GeoTrust-a.

  Od
  29.311,59 RSD/god
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site EV

  SSL sertifikati sa proširenom validacijom sajta (EV) štite vašu najvredniju imovinu – vaše klijente i vaš brend – od phishing prevara i onlajn prevara.

  Od
  113.405,80 RSD/god
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL je najviša autentifikacija sa dodatnim funkcijama za sveobuhvatnu bezbednost veb lokacije i robusnu zaštitu od napada ciljanih na identitet.

  Od
  133.804,35 RSD/god
  Saznaj više

Višegodišnji sertifikati vam omogućavaju da platite jednu sniženu cenu za dve ili tri godine pokrivenosti SSL sertifikatom. Kada kupite višegodišnji SSL sertifikat, zaključavate jednu cenu za do 3 godine pokrića.

U početku ćete dobiti sertifikat koji važi za maksimalno dozvoljeni rok foruma pretraživača autoriteta za sertifikate (1 godina i 1 mesec) sa pravom na neograničeno ponovno izdavanje sertifikata tokom perioda narudžbe.

Automatsko ponovno izdavanje će se odvijati automatski tokom celog perioda kako bi se obezbedila stalna zaštita vaše veb lokacije.

Na primer, dvogodišnji redosled SSL sertifikata funkcioniše na sledeći način: SSL certificate lifecycle

SSL sertifikati moraju periodično da se proveravaju. Maksimalni vek trajanja sertifikata je 13 meseci, što zahteva obnavljanje važenja svake godine.

Benefiti

 • Uživajte u sve većim popustima za svaku godinu pokrića koju kupite.
 • Uklonite probleme sa godišnjim naplatom.
 • Godišnja validacija. Godišnja validacija identiteta u sertifikatima kraćeg važenja sprečava potencijalnu prevaru i lažiranje.

Šta je SSL sertifikat?

SSL sertifikati omogućavaju enkripciju podataka i pružaju sigurnu komunikaciju na relaciji web server - web pregledač (browser). Sa SSL sertifikatom, websajt koristi sigurni HTTPS protokol i prikazuje ikonu katanca koja krajnjim korisnicima indikuje da se radi o sigurnoj konkeciji.

Zašto su mi neophodni SSL sertifikati?

SSL sertifikati su esencijalni deo internet sigurnosti. Pored pružanja enkriptovane komunikacije, krajnjim korisnicima daju bitnu informaciju da se radi o autentičnom i sigurnom websajtu.

Koji SSL sertifikati postoje?

Postoji tri tipa validacije SSL sertifikata - Domenska validacija, Validacija organizacije i Extended validacija. Glavna razlika je u količini informacija koje sertifikaciono telo zahteva kako bi izdao sertifikat. Viši nivoi SSL sertifikata zahtevaju više informacija i potvrda.

Šta je Wildcard SSL sertifikat

WildCard sertifikat pruža isti nivo enkripcije i autentifikacije kao i drugi SSL sertifikati, s tim što se može koristiti i za zaštitu neograničenog broja poddomena. U praksi to znači da WildCard SSL sertifikat podržava glavni domen (primer.com) kao i sve njegove poddomene (moj.primer.com, korpa.primer.com) Saznaj više

Koje su prednosti EV SSL sertifikata?

EV, ili Extended Validacija, predstavlja najviši nivo sertifikata koji povećava kredibilitet sajta i ukupno poverenje posetilaca, više nego što je to slučaj sa ostalim sertifikatima. Ovi sertifikati uključuju zeleni adresni bar i prikaz imena kompanije pored URL-a.

Naši SSL sertifikati potpisani su od strane najpouzdanijih sertifikacionih tela.